The Effect of Sucrose Replacement with High Fructose Corn Syrup on Texture, Color and Sensory Properties of Qazvin Baklava
Subject Areas :
Fereshteh Mohajer
1
(گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران)
Akram Sharifi
2
(گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران)
Keywords:
Abstract :
6 . برهانی، ب.، امینی، م.، سلطانی،آ.، سلطان محمدی،ش. 1395. فروکتوز و شربت ذرت با فروکتوز بالا. کنفرانس علوم و صنایع غلات. نان و فرآورده های آردی.
10.شمسایی، پ.، نوری، ل. 1394. بررسی امکان جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نشریه ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، دوره 10، شماره 3، 116-107.
_||_