Subject Areas :
نادر روشن
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی ، ،قوچان، ایران)
ریحانه احمدزاده
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی ، ،قوچان، ایران)
الناز میلانی
3
(گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی،پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی،مشهد، ایران)
پروین شرایعی
4
(2- بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران)
Keywords:
Abstract :