List of Articles پروین شرایعی Article 1 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون 10.30495/jftn.2022.63466.11153 Elham Azarpazhooh Parvin Sharayei Shahin Zomorodi Hedieh Yazdanfar Soodabeh Sharayei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 2 - تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر پروین شرایعی ریحانه احمدزاده قویدل حسین بادفرسا Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 10.30495/jfst.2020.665341 الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1 10.30495/jfst.2019.545904 پروین شرایعی الهام آذرپژوه Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ 10.30495/jfst.2021.1935781.1737 Afsaneh Azimi Mahalleh Parvin Sharayeei Elham Azarpazhooh Azam Azimi Mahalleh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 7 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 Mehranoosh Gharibi Tehrani Amir hosein Elhamirad Elham Azarpazhooh Ahmad Pedramnia Parvin Sharayei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 8 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1396 Article 9 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری الهام آذرپژوه پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 10 - تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده نادیا حسنی بایگی پروین شرایعی حسین جلالی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1395