بررسی کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
غلامعباس محمدی
1
(
گروه اصلاح نباتات، واحد جیرفت، دانشگاه آزاد اسلامی، جیرفت، ایران
)
Keywords: کشاورزی, غذا, بیوتکنولوژی, کاربردها, پیشرفت ها,
Abstract :
بیوتکنولوژی استفاده از زیست شناسی برای توسعه محصولات، روش ها و ارگانیسم های جدید است که برای بهبود سلامت انسان و جامعه در نظر گرفته شده است. بیوتکنولوژی که اغلب به آن بیوتکنولوژی می گویند، از ابتدای تمدن با اهلی کردن گیاهان، حیوانات و کشف تخمیر وجود داشته است. بیوتکنولوژی یک علم گسترده است که از فناوری های مدرن برای ساختن فرآیندهای بیولوژیکی، موجودات، سلول ها یا اجزای سلولی استفاده می کند. ابزارهای بالینی جدید، صنعت و محصولات توسعه یافته توسط بیوتکنولوژیست ها در تحقیقات، کشاورزی و سایر زمینه های اصلی مفید هستند. بیوتکنولوژی به قدمت تمدن است. غذایی که می خرید و حیوانات خانگی که دوست دارید؟ با استفاده از انتخاب مصنوعی برای محصولات کشاورزی، حیوانات اهلی و سایر گونه ها، می توانید از اجداد دور ما برای شروع انقلاب کشاورزی تشکر کنید. زمانی که الکساندر فلمینگ آنتی بیوتیک ها را کشف کرد و ادوارد جنر واکسن ها را اختراع کرد، از پتانسیل بیوتکنولوژی استفاده شد. و البته، بدون مکانیسم های تخمیر که به ما آبجو، شراب و پنیر می دهد، جامعه مدرن غیرقابل تصور خواهد بود. این مقاله برخی از کاربردهای بیوتکنولوژی را برای مثال خوراک حیوانات، تولید مثل در آبزی پروری، محصولات مقاوم در برابر آفات، محصولات مقاوم به خشکی، سوخت زیستی، توسعه واکسن، تخمیر، مواد غذایی آنزیمی و کشاورزی خلاصه می کند.