List of Articles نارملا آصفی Article 1 - اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا 10.30495/jfh.2022.1950877.1343 T. Abedi N. Asefi S. Hanifian S. Dehghan Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 2 - اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم منصوره Mozaffary جابر Solaimani نارملا Asefi پریسا Jafarian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 3 - بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو 10.30495/jfst.2021.1938631.1748 Samaneh Ebrahimzadegan Narmela Asefi Ramin Maleki Seyyed Sadegh Seyyed lou Heris Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2027