• Home
  • ابراهیم حلاجیان

    List of Articles ابراهیم حلاجیان


  • Article

    1 - بررسی زایش و به کارگیری نوآوری های مدیریتی در کارآمدسازی عوامل تحقق هدف‌های کارآفرینی سازمانی در سازمان‌های دولتی براساس مدل چهار عاملی زاویر مندوز (4E) (2007) (مطالعه موردی، سازمان‌های دولتی استان مازندران)
    Journal of Innovation and Creativity in Human Science , Issue 1 , Year , Summer 2016
    زمینه:تحقیق در زمینه کارآفرینی و در سه مقوله؛ کارآفرینی فردی( مستقل )، کارآفرینی درون سازمانی و کارآفرینی سازمانی طبقه بندی می شود تمرکز دارد . هدف:بررسی زایش نوآوری های مدیریتی و به کارگیری آنها که در کارآمدسازی عواملی که بر اساس مدل 4E زاویر مندوز(2007) در تحقق هدف ه More
    زمینه:تحقیق در زمینه کارآفرینی و در سه مقوله؛ کارآفرینی فردی( مستقل )، کارآفرینی درون سازمانی و کارآفرینی سازمانی طبقه بندی می شود تمرکز دارد . هدف:بررسی زایش نوآوری های مدیریتی و به کارگیری آنها که در کارآمدسازی عواملی که بر اساس مدل 4E زاویر مندوز(2007) در تحقق هدف های کار آفرینی سازمانی مؤثر می باشند. روش تحقیق:تحقیق در قالب توصیفی – پیمایشی و به صورت مطالعه موردی بر مبنای نظرات 118 نفر نمونه، که از میان 180 نفر جامعه آماری شامل مدیران ارشد سازمان های دولتی استان مازندران تعیین شده اند و نظرات با استفاده از ابزار پرسشنامه خود ساخته جمع آوری شد و تجزیه و تحلیل داده ها حول یک فرضیه اصلی و چهار فرضیه اختصاصی (چهار فرض) براساس مدل چهار عاملی (4E) زاویر مندوز در زمینه کارآفرینی سازمانی انجام شده است. یافته ها : 1- زایش نوآوری های مدیریتی در سازمان های دولتی معنا دار می باشند و این نوآوری ها موجب کارآمدی عوامل تحقق هدف های کارآفرینی سازمانی نظیر عوامل: الف) اثربخش سازی عملکرد کارکنان، ب) برابر سازی پاداش و مزایای کار، ج) توانمند سازی کارکنان و د) تساوی سازی اختیارات و آزادی عمل کارکنان، می شود. 2- عامل اثربخش سازی عملکرد کارکنان، بیشترین و برابرسازی پاداش و مزایای کار، کمترین کارآمدپذیری را در تحقق هدف های کارآفرینی سازمانی سازمان های دولتی دارند. نتیجه گیری: در سازمان های دولتی باید امکان زایش و به کارگیری نوآوری های مدیریتی بیشتر فراهم آید تا کارآمدی تاثیرگذاری بیشتر عوامل چهارگانه(4E) مدل زاویر مندوز در تحقق هدف های کارآفرینی سازمانی بیشتر شوند. Manuscript profile

  • Article

    2 - بررسی و رتبه بندی تأثیرگذاری مؤلفه‌های مؤثردر ریسک پذیری کار آفرینان کسب و کارهای خانگی با تأکید بر آموزش وتربیت مدیران ریسک پذیر
    Educational researches , Issue 4 , Year , Autumn 2015
    مقاله پیش رو با هدف سنجش، بررسی و رتبه بندی تأثیرگذاری مؤلفه‌های مؤثر در ریسک پذیری کار آفرینان کسب و کارهای خانگی درشهر و روستانوشته شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه و مشتمل بر35 سوال بر اساس مقیاس لیکرت با روایی مناسب و ضریب پایائی آلفای کرونباخ 816/.انجام شده More
    مقاله پیش رو با هدف سنجش، بررسی و رتبه بندی تأثیرگذاری مؤلفه‌های مؤثر در ریسک پذیری کار آفرینان کسب و کارهای خانگی درشهر و روستانوشته شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه و مشتمل بر35 سوال بر اساس مقیاس لیکرت با روایی مناسب و ضریب پایائی آلفای کرونباخ 816/.انجام شده است. جامعه ی آماری مورد مطالعه شامل کارآفرینان که دربخش کسب کارهای خانگی استان مازندران بودند که همگی آنان با حمایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان به منظور دریافت وام و تسهیلات به بانکهای عامل استانی معرفی گردیدند. فراوانی جامعه مورد مطالعه 200 نفر، که از میان آنان تعداد128 نفر نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان انتخاب گردیدند تا پرسشنامه مطالعه را تکمیل نمایند. توصیف داده‌های آماری با شاخص‌های میانگین وزنی، انحراف معیار ابتدا توصیف و سپس با آزمون مطلوبیت تک متغیره T، فرضیه‌های هشتگانه مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج نشان داد که مؤلفه‌های مؤثر بر ریسک پذیری کارآفرینان کسب و کارهای خانگی شهری و روستائی عبارتند از: مؤلفه‌های تربیتی - روانی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، مدیریتی- اداری و جغرافیایی. از طرفی تأثیرگذاری مؤلفه‌های یاد شده در ریسک پذیری کارآفرینان مشاغل و کسب و کارهای خانگی مؤثرند و این تأثیرگذاری در جامعه هدف معنا دار و قابل تعمیم می‌باشد و همچنین با آزمون فریدمن معلوم گردید که مؤلفه فرهنگی بالاترین و مؤلفه‌های مدیریتی- اداری و جغرافیایی پایین ترین تأثیرگذاری در ریسک پذیری کارآفرینان کسب و کارهای خانگی شهری و روستائی را دارند. Manuscript profile