• Home
  • مهسا کوشش

    List of Articles مهسا کوشش


  • Article

    1 - تهیه و بررسی رفتار پاداکسندگی فیلم های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی روغن اسانس نعنا و روغن زیتون
    Journal of applied research in chemisry , Issue 2 , Year , Autumn 2024
    ساخت فیلم های خوراکی بر پایه بسپار زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولز حامل اسانس استخراج شده از گیاه نعنا، به عنوان منبع پاد اکسنده، در این کار گزارش شده است. برای بهبود کیفیت این فیلم ها از موادی مانند کلسیم آسکوربات به عنوان پیونددهنده، ساکاروز به عنوان کشسان More
    ساخت فیلم های خوراکی بر پایه بسپار زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولز حامل اسانس استخراج شده از گیاه نعنا، به عنوان منبع پاد اکسنده، در این کار گزارش شده است. برای بهبود کیفیت این فیلم ها از موادی مانند کلسیم آسکوربات به عنوان پیونددهنده، ساکاروز به عنوان کشسان کننده، روغن زیتون به عنوان آب گریزکننده فیلم ها استفاده شده است. نتیجه های آزمون های کنترل کیفی که بر فیلم ها انجام شد، نشان داد که افزودن اسانس نعنا و روغن زیتون موجب بهبود معنا دار کیفیت فیلم پایه شده است. به طوری که در فیلم اصلاح شده رطوبت 27 درصد، تورم 31 درصد، حلالیت 30 درصد و نفوذ پذیری بخار آب 39 درصد کاهش یافت. نتیجه های به دست آمده از نمودارهای تنش-کرنش نشان داد با افزودن کلسیم آسکوربات به ترکیب فیلم، میانگین مقاومت کششی 3/8 برابر و ازدیاد طول در نقطه ی شکست 2/3 برابر افزایش یافت. با توجه به اندازه گیری های الکتروشیمیایی، فیلم های حاوی اسانس نعنا ویژگی پاداکسندگی داشتند و پایداری و کارایی اسانس در داخل آن ها زیاد بود. Manuscript profile