List of Articles محمد عرفان بهرامی Article 1 - بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند F. Sahraei M. Honarvar M.E. Bahrami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 66 , Year , Summer 2020 Article 2 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران M. E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 3 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل M. E Bahrami مسعود Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 46 , Year , Summer 2015