List of Articles رقیه اشرفی یورقانلو Article 1 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ رقیه Ashrafi Yorghanloo محمد Alizadeh Khaledabad محمود Rezazad Bari لطیفه Pour Akbar Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2015 Article 2 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو 20.1001.1.24234966.1398.11.1.12.2 10.30495/jfst.2019.541388 رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 3 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه 20.1001.1.24234966.1397.10.4.6.5 رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین 20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3 10.30495/jfst.2022.686387 معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 5 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی 20.1001.1.24234966.1399.12.4.9.2 10.30495/jfst.2020.674564 رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026