• Home
  • علیرضا حسنی بافرانی

    List of Articles علیرضا حسنی بافرانی


  • Article

    1 - یک طرح رمزگذاری جدید مبتنی بر شناسه با استفاده از بلاک‌چین برای سیستم سلامت الکترونیکی
    Journal of Optimization in Soft Computing , Issue 1 , Year , Autumn 2023
    با گسترش فناوری اطلاعات، سیستم‌های سلامت الکترونیکی به‌عنوان یک رویکرد رایج برای ثبت اطلاعات پزشکی بیماران استفاده می‌شوند. با توجه به این‌که اطلاعات پزشکی، دارایی ضروری افراد و نظام سلامت هستند، نگرانی‌های زیادی پیرامون اشتراک‌گذاری امن و حفظ حریم خصوصی این اطلاعات وجو More
    با گسترش فناوری اطلاعات، سیستم‌های سلامت الکترونیکی به‌عنوان یک رویکرد رایج برای ثبت اطلاعات پزشکی بیماران استفاده می‌شوند. با توجه به این‌که اطلاعات پزشکی، دارایی ضروری افراد و نظام سلامت هستند، نگرانی‌های زیادی پیرامون اشتراک‌گذاری امن و حفظ حریم خصوصی این اطلاعات وجود دارد. در این مقاله، ما یک روش جدید رمزگذاری مبتنی بر شناسه را به‌کمک جفت‌‌سازی دوخطی برای اطمینان از محرمانگی داده‌های بیماران و حریم خصوصی آن‌ها در سیستم‌های سلامت ابری پیشنهاد می‌کنیم. این طرح، احراز هویت را برای کاربران با استفاده از مکانیسم‌های چالش-پاسخ فراهم می‌کند. علاوه بر این، طرح پیشنهادی با استفاده از بلاک‌چین، یکپارچگی و کنترل دسترسی دقیق را برای داده‌های اشتراکی تضمین می‌کند. درستی پروتکل پیشنهادی تأیید می‌شود و امنیت آن به‌طور رسمی در مدل استاندارد اثبات خواهد شد. نتایج حاصل از پیاده‌سازی در نرم‌افزار جاوا نشان می‌دهد که طرح پیشنهادی، سربار محاسباتی را در مقایسه با روش‌های مشابه قبلی کاهش می دهد. Manuscript profile

  • Article

    2 - بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی
    Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017
    مقدمه: با توجه به افزایش تولید، مصرف و مزایای تغذیه ای روغن های خوراکی‌ تهیه شده به روش پرس سرد، بررسی سلامت و ایمنی مصرف روغن‌ کلزای تهیه شده به روش پرس سرد انجام شد که از طریق مقایسه فاکتورهای هماتولوژی، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی بین موش های صحرایی دریافت کننده روغن More
    مقدمه: با توجه به افزایش تولید، مصرف و مزایای تغذیه ای روغن های خوراکی‌ تهیه شده به روش پرس سرد، بررسی سلامت و ایمنی مصرف روغن‌ کلزای تهیه شده به روش پرس سرد انجام شد که از طریق مقایسه فاکتورهای هماتولوژی، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی بین موش های صحرایی دریافت کننده روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد و موش های صحرایی دریافت کننده روغن کلزای تصفیه شده، صورت پذیرفت. مواد و روش‌ها: بر طبق راهنمای "آزمایش مواد شیمیایی- مطالعه سمیت در جوندگان، دوز تکرار90 روزه"، 56 موش صحرایی به پنج گروه تقسیم بندی شدند. گروه ها شامل: گروه 1 با جیره غذایی معمولی، گروه 2 دریافت کننده غذای معمولی و روغن کلزای تصفیه شده با دوز (5 میلی گرم برکیلوگرم وزن بدن) و گروه های 3، 4 و 5 نیز علاوه بر غذای معمولی، دریافت کننده روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد، هر کدام در دوزهای به ترتیب 5/2 و 5 و 5/7 (میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) بودند. در پایان آزمایش تغییرات وزن بدن،مصرف غذا وآب، علائم مسمومیت، مشاهدات بالینی و معاینات چشم پزشکی در طول دوره (90 روز) بررسی شد. یافته‌ها: نتایج پژوهش در زمینه تغییرات وزنی، تعیین پارامترهای خونی و فاکتورهای بیوشیمیایی در تمامی موش های صحرایی بررسی گردید. میزان کاهش تری گلیسرید و آنزیم های کبدی (ALT،AST) در گروه های دریافت کننده روغن کلزای پرس سرد در مقایسه با گروه دریافت کننده روغن کلزای تصفیه شده از لحاظ آماری معنی دار بود (05/0> P). نتیجه‌گیری: باتوجه به نتایج حاصله، روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد در دوزهای تجویز شده، بر فاکتورهای هماتولوژی، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی اثری نداشت. Manuscript profile