List of Articles مهتا میرزایی Article 1 - اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) 10.30495/jftn.2022.67292.11205 S. Faraji M. Mirzae S. Mirdamadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران 10.30495/jftn.2022.62166.11142 Faezeh shirkhan Saeed Mirdamadi mahta mirzaei Behrouz Akbari-adergani Nikoo Nasoohi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 3 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز H. Hajikazemi M. Mirzaei S. Mirdamadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020 Article 4 - اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان P. Ghasemi M. Mirzaei S. Mirdamadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 5 - اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست M. Khorasani M. Salehifar M. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 58 , Year , Summer 2018 Article 6 - پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده A. Poursefollah D. Zare M. Mirzaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019