فهرست مقالات سارا انصاری مقاله 1 - تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل طاهره بیضاوی سارا انصاری نرجس دانش علوم غذایی و تغذیه , شماره 68 , سال 17 , پاییز 1399 مقاله 2 - بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی الناز نیک ذات سارا انصاری علوم غذایی و تغذیه , شماره 61 , سال 16 , زمستان 1397 مقاله 3 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن زهرا غلامی سارا انصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 4 - تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن 20.1001.1.24234966.1401.14.3.10.5 10.30495/jfst.2021.684152 مرجان حاجی زاده سارا انصاری بهرام بحری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 5 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن 20.1001.1.24234966.1399.12.4.1.4 10.30495/jfst.2020.674496 معصومه شیروانی سارا انصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399 مقاله 6 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.5.6 10.30495/jfst.2020.674241 علیرضا جمالپور سارا انصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1399 مقاله 7 - بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب سارا انصاری ابراهیم حسینی ندا مفتون آزاد عسگر فرحناکی غلامحسن اسدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396