فهرست مقالات علی کزازی منصور مقاله 1 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5 10.30495/jfst.2021.684122 علی کزازی مریم مصلحی شاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 14 , بهار 1401 مقاله 2 - Investigation of the antimicrobial properties of plantaricin, derived from Lactobacillus plantarum, in both its free form and nano encapsulated form utilizing chitosan and sumac extract, on the shelf life of ground beef during refrigerated storage Ali Kazazi Mansour Alireza Rahman Mohammadreza Khani Mania Salehifar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024