فهرست مقالات آسیه احمدی دستگردی مقاله 1 - بررسی ترکیبات شیمیایی، فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس برگ گیاه بومادران (Achillea millefolium) و مقایسه با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های شیمیایی 20.1001.1.22518851.1398.15.1.1.8 آسیه احمدی مجید غلامی آهنگران مصطفی فغانی محمد سجاد انصاری چهارسوقی زهرا صافی زاده میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 15 , تابستان 1398 مقاله 2 - جداسازی، شناسایی مولکولی، ردیابی ژن magA و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های کلبسیلا در تلفات جنینی شترمرغ در اصفهان 20.1001.1.22518851.1401.18.2.9.9 10.30495/jvm.2023.1949889.1196 مجید غلامی آهنگران امیرحسین آقاخانی لنبانی راضیه فرهنگ اصفهانی آسیه احمدی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 18 , زمستان 1401 مقاله 3 - ردیابی ژن های مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف درسویه های اشریشیاکلی جدا شده از قناری های تلف شده در اصفهان 10.30495/jvm.2023.1987881.1248 دانیال گل کاریان مجید غلامی آهنگران آسیه احمدی دستگردی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 46 , سال 19 , بهار-تابستان 1402 مقاله 4 - تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش 10.30495/jfh.2020.671218 زهرا سادات جدی آسیه احمدی دستگردی رضا شرافتی چالشتری بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 5 - ردیابی مولکولی ویروس مارک در ماکیان خانگی با ضایعات ندولی در ارگانهای احشایی 10.30495/jvcp.2019.666729 مجید غلامی آهنگران الهام مقتدایی آسیه احمدی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1398 مقاله 6 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره میوه گیاهان کاپاریس اسپینوزا (Capparis spinosa) و پسته وحشی (Pistacia atlantica) بر رشد باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی 10.30495/jvcp.2020.1883526.1247 محمد سجاد انصاری چهارسوقی آسیه احمدی دستگردی مجید غلامی آهنگران آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1399 مقاله 7 - ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور مجید غلامی آهنگران اویس پورمهدی اکرم قهرمانی چرمهینی آسیه احمدی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1399 مقاله 8 - اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز بهاره حاجی محمدی تلک آبادی آسیه احمدی دستگردی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399 مقاله 9 - تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری 10.30495/jfm.2022.1936696.1726 امین سید محمودزاده آسیه احمدی فاطمه کیانی علی آبادی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402 مقاله 10 - تعیین و مقایسه فراوانی مقاومت آنتیبیوتیکی در اشریشیاکلی جدا شده از گوشت مرغ در فارمهای مبتلا به کلی باسیلوز و به ظاهر سالم 10.22034/ascij.2023.1985124.1488 هانیه شفیعی مجید غلامی آهنگران آسیه احمدی دستگردی زیست شناسی جانوری , مقالات زودآیند مقاله 11 - سنجش برخی فلزات سنگین در گوشت مرغ عرضه شده در استان اصفهان 20.1001.1.20088159.1398.10.1.5.7 مجید غلامی آهنگران آسیه احمدی پژوهش های بالینی دامپزشکی , شماره 1 , سال 10 , تابستان 1398