فهرست مقالات الهام آزادفر مقاله 1 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6 10.30495/jfst.2021.684131 مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 2 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن 10.30495/jfst.2022.1966040.1817 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 3 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395