فهرست مقالات مجتبی بنیادیان مقاله 1 - بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی مجتبی بنیادیان الهام خلیلی صدرآباد الهه عسکری محسن پورمقدس بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1393 مقاله 2 - الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی 10.30495/jfm.2023.1976067.1801 مریم مظهری دهکردی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1402 مقاله 3 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1395 مقاله 4 - وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 3 , زمستان 1395 مقاله 5 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای. زهرا هاشمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1400 مقاله 6 - تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست 10.30495/jfm.2022.682586 سارا اشرفیان مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401