فهرست مقالات خشایار سرابندی مقاله 1 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 2 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 10.30495/jfst.2019.545907 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398