شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی
,
شماره1,سال
7
,
بهار
1396
مطالعه در سطح محاسباتی(B3LYP/6-31++G(d,p روی توتومری در مولکول2-آمینو-7 H-پورین- 6- تیول به 2-آمینو-9H- پورین- 6- تیول انجام شد. ابن توتومری میتواند از طریق سه راه مختلف کهA،B و C نامیده شده اند انجام شود. نتایج مربوط به فاز گاز نشان میدهد که هر سه مسیرA، B و C دارای چکیده کامل
مطالعه در سطح محاسباتی(B3LYP/6-31++G(d,p روی توتومری در مولکول2-آمینو-7 H-پورین- 6- تیول به 2-آمینو-9H- پورین- 6- تیول انجام شد. ابن توتومری میتواند از طریق سه راه مختلف کهA،B و C نامیده شده اند انجام شود. نتایج مربوط به فاز گاز نشان میدهد که هر سه مسیرA، B و C دارای انرژی آزاد گیبس فعال سازی بسیار بالای به ترتیبkcal/mol6/47 ،4/69 و1/52 بوده ، بنابراین ابن فرایند نمیتواند در فاز گاز انجام شود. در صورت لحاظ اثر ثابت دی الکتریک حلال (آب)انرژی آزاد گیبس فعال سازی به ترتیبkcal/mol1/51 ، 1/71 و4/55 افزایش مییابدکه نشان دهنده عدم نقش کلیدی اثرات دوربرد حلال در این فرایند است. گنجاندن سه مولکول آب و مشارکت مستقیم آنها در فرایند انتقال پروتون موجب کاهش انرژی آزاد گیبس فعال سازی بهkcal/mol 8/24میشود که نشان دهتده اهمیت اثرات کوتاه برد مولکول های حلال در این فرایند است. ترکیب اثرات کوتاه و دوربرد مولکول های حلال نیز منجر کاهش انرژی آزاد گیبس فعال سازی بهkcal/mol 6/23 شد. نتایج به وضوح نشان می دهد یک حلال قطبی پروتیک میتواندسد انرژی را در توتومری در مولکول2-آمینو-7 H- پورین- 6- تیول به -آمینو-9H- پورین- 6- تیول کاهش دهد.
پرونده مقاله
شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی
,
شماره1,سال
8
,
بهار
1397
چکیده در این تحقیق اسانس ساقه و میوه گیاهDorema ammoniacum D. Don با استفاده از روش تقطیر با آب ( Hydrodistillation ) بدست آمده و با استفاده از روشهای اسپکتروسکوپی GC و GC-MS مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفت. 06/90 % از ترکیبات موجود در اسانس میوه مورد شناسایی قرار گرفتند. چکیده کامل
چکیده در این تحقیق اسانس ساقه و میوه گیاهDorema ammoniacum D. Don با استفاده از روش تقطیر با آب ( Hydrodistillation ) بدست آمده و با استفاده از روشهای اسپکتروسکوپی GC و GC-MS مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفت. 06/90 % از ترکیبات موجود در اسانس میوه مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبات عمده شناسایی شده در اسانس میوه گیاه Dorema ammoniacum عبارتند از: لیمونن (81/5 %)، آلفا-فنچیل استات (16/6 %)، آلفا-آمورفن (57/9 %)، آلفا-پینن (60/10 %) و 4-کارن (84/38 %). 83/77% از ترکیبات موجود در اسانس ساقه مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبات عمده شناسایی شده در اسانس ساقه گیاه Dorema ammoniacum عبارتند از: بیسیکلو] 1.2.2[ هپتان-2-ال (86/5 %)، آلفا-ترپینولن (50/6 %)، سابینن (19/7 %)، بتا-میرسن (30/9 %)، بتا-فلاندرن (28/13 %) و دیلاپیول (04/18 %).
پرونده مقاله
واکنش بین تری فنیل فسفین، دی آلکیل استیلن دی کربوکسیلات و آمونیم استات در استونیتریل، در دمای اتاق و شرایط ملایم، منجر به تولید 2،´2-آزان دی ایل دی فومارات ها با بازده خوب شد. همچنین، واکنش بین تری فنیل فسفین، دی متیل استیلن دی کربوکسیلات و بنزآلده چکیده کامل
واکنش بین تری فنیل فسفین، دی آلکیل استیلن دی کربوکسیلات و آمونیم استات در استونیتریل، در دمای اتاق و شرایط ملایم، منجر به تولید 2،´2-آزان دی ایل دی فومارات ها با بازده خوب شد. همچنین، واکنش بین تری فنیل فسفین، دی متیل استیلن دی کربوکسیلات و بنزآلدهیدها در دی کلرومتان در شرایط ملایم منجر به تولید مشتق های 2-بنزوئیل فومارات با بازده مناسب شد. در هر دو واکنش، تری فنیل فسفین در نقش کاتالیست با حمله هسته دوستی به کربن استیلنی، حدواسط 3،1-دوقطبی را تولید می کند و در مرحله پایانی واکنش به عنوان گروه ترک کننده خارج شد. هر دو واکنش به صورت فضاگزین بودند. از بین همپارهای فضایی ممکن تنها یک همپار جداسازی شد. ترکیب های سنتزشده که به عنوان مشتق های داروی تکفیدرا (دی متیل فومارات) که در درمان بیماری ام اس استفاده می شوند، با اهمیت هستند. ساختار فراورده ها با داده های طیف سنجی های تشدید مغناطیسی هسته 1H (1H NMR) و 13C (13C NMR)، فروسرخ تبدیل فوریه (FTIR)، تجزیه عنصری و پراش پرتو ایکس تک بلور مشخص شدند.
پرونده مقاله
سکوی نشر دانش
سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد