فهرست مقالات حسن گندمی نصرآبادی مقاله 1 - ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا 10.30495/jfh.2019.543640 سارا عباس زاده مینا کارگزاری حسن گندمی نصرآبادی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 2 - نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن بهشاد نوعدوست نگین نوری حسن گندمی نصرآبادی افشین آخوندزاده بستی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1395