فهرست مقالات محمد احمدی مقاله 1 - بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر 10.30495/jfst.2021.1931047.1722 اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 2 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L) 10.30495/jfst.2021.1912076.1679 رضا مهدی زاده مقدم پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 3 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0 10.30495/jfst.2021.684156 سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401 مقاله 4 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 10.30495/jfst.2020.580767.1447 شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 5 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری 20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5 10.30495/jfst.2022.1942820.1762 کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 6 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر 10.30495/jfst.2021.1940789.1756 دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 62 , سال 16 , زمستان 1403 مقاله 7 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم 10.30495/jfst.2021.1940928.1757 سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 61 , سال 16 , پاییز 1403 مقاله 8 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 61 , سال 16 , پاییز 1403