فهرست مقالات مزدک علیمی مقاله 1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 30 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 2 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 36 , سال 9 , پاییز 1391 مقاله 3 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 4 - بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ زینب امیری رفتنی امیرمهدی اسماعیلی مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 49 , سال 13 , زمستان 1394 مقاله 5 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ شیواالسادات قضایی مریم میزانی زهرا پیراوی ونک مزدک علیمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 52 , سال 13 , پاییز 1395