فهرست مقالات فریبا نقی پور مقاله 1 - ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج 20.1001.1.24234966.1399.12.1.4.1 10.30495/jfst.2020.665333 شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1399 مقاله 2 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7 10.30495/jfst.2020.674524 نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399 مقاله 3 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی 20.1001.1.24234966.1399.12.2.10.9 10.30495/jfst.2020.674033 یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399