فهرست مقالات احسان ستایش فر مقاله 1 - مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان ابوالفضل عسکری ساری ابراهیم رجب زاده قطرمی احسان ستایش فر محمد ولایت زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1395 مقاله 2 - تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis) احسان ستایش فر ابوالفضل عسکری ابراهیم رجب زاده علوم تکثیر و آبزی پروری , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1394