فهرست مقالات مریم فهیم دانش مقاله 1 - بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده نادیا پاشائی مانیا صالحی فر مریم فهیم دانش علوم غذایی و تغذیه , شماره 65 , سال 17 , زمستان 1398 مقاله 2 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت نیما محمدی مریم فهیم دانش حامد اهری محمد علی خسروی زنجانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 42 , سال 11 , بهار 1393 مقاله 3 - ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده مریم فهیم دانش سیده طیبه عزتی علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397