فهرست مقالات مصطفی گودرزی مقاله 1 - بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب حسین جوینده حدیث رستم آبادی مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 2 - تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن حسین جوینده عرفان دانش مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397