فهرست مقالات شهلا شهریاری مقاله 1 - استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال سویل تکلوی تکتم مستقیم شهلا شهریاری علوم غذایی و تغذیه , شماره 68 , سال 17 , پاییز 1399 مقاله 2 - بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین مهسا اردهه شهلا شهریاری علوم غذایی و تغذیه , شماره 69 , سال 18 , زمستان 1399 مقاله 3 - بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم مینا داراب شهلا شهریاری حمید مظفری علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400