فهرست مقالات سارا جعفریان مقاله 1 - بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق 10.30495/jftn.2022.64011.11162 مینو رمضانی سارا جعفریان محمد احمدی لیلا روزبه نصیرایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 2 - بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر 10.30495/jftn.2022.66490.11198 شهرام ساعدی سارا جعفریان سیدحسین حسینی قابوس لیلا روزبه نصیرایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 77 , سال 20 , زمستان 1401 مقاله 3 - بهینهسازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوهای، بادام زمینی و بذرکتان 10.30495/jftn.2022.68941.11216 حبیب اسدالله نژاد رودبنه سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرایی مهدی شریفی سلطانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 78 , سال 20 , بهار 1402 مقاله 4 - بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) زهرا لطیفی زهرا غفوری شیما منوچهری سمانه خاکی آرانی میلاد دانش نیا لیلا روزبه نصیرایی سارا جعفریان علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400