فهرس المقالات رضوان پوراحمد المقاله 1 - ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو بهروز اکبری آدرگانی پگاه زیوری شایسته رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 2 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک بابک فلاحت رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور علوم غذایی و تغذیه , العدد 69 , السنة 18 , زمستان 1399 المقاله 3 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی شیوا دلیری بیژن خورشیدپور رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , العدد 67 , السنة 17 , تابستان 1399 المقاله 4 - بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک مونا شریفی سلطانی گیتی کریم رضوان پوراحمد بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1395 المقاله 5 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر سمیه اردلانی گیتی کریم رضوان پوراحمد بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1396