فهرس المقالات ابراهیم حسینی المقاله 1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو 20.1001.1.24234966.1402.15.4.4.8 10.30495/jfst.2021.1930306.1721 مهسا مظفری ابراهیم حسینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393