فهرست مقالات ابراهیم حسینی مقاله 1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو 20.1001.1.24234966.1402.15.4.4.8 10.30495/jfst.2021.1930306.1721 مهسا مظفری ابراهیم حسینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 2 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1393