فهرس المقالات یاسمن دژبان فهیم المقاله 1 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد 10.30495/qafj.2023.1989150.1079 مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 10 , السنة 3 , تابستان 1402 المقاله 2 - بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.) 20.1001.1.27833410.1401.2.3.5.4 10.30495/qafj.2023.1976818.1051 محمد اسماعیلی یاسمن فهیم دژبان کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 3 - تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد 10.30495/qafj.2023.1994359.1087 یاسمن فهیم دژبان کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1402