فهرس المقالات فخری شهیدی المقاله 1 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ 20.1001.1.24234966.1400.13.3.4.2 10.30495/jfst.2021.680653 محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400 المقاله 2 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395