فهرس المقالات نفیسه زمیندار المقاله 1 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS) 10.30495/jfh.2022.1951342.1345 متینه قائدان نفیسه زمین دار محمد گلی نفیسه قاسمی سپرو بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 2 - اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر 10.30495/jfh.2020.1882470.1239 زهرا قربانی نفیسه زمین دار مهشید جلوان مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 3 - بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر 10.30495/jfh.2021.1910502.1287 وجیهه دیانی عراقی نفیسه زمین دار مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400