List of Articles نفیسه زمیندار Article 1 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS) 10.30495/jfh.2022.1951342.1345 M. Ghaedan N. Zamindar M. Goli N. Ghasemi Sepro Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 2 - اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر 10.30495/jfh.2020.1882470.1239 Z. Ghorbani N. Zamindar M. Jelvan M. Golabadi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 3 - بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر 10.30495/jfh.2021.1910502.1287 V. Dayani Araghi N. Zamindar M. Golabadi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021