فهرس المقالات وحید حکیم زاده المقاله 1 - سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن علی سرداریان وحید حکیم زاده سید هاشم اخلاقی فیض اباد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 2 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس عصمت خوری وحید حکیم زاده علی محمدی ثانی حسن رشیدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1399 المقاله 3 - بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی 10.30495/jfm.2021.682651 علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400