فهرس المقالات الهام مهدیان المقاله 1 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی 10.30495/jfst.2021.1934534.1730 نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 2 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.7.5 10.30495/jfst.2022.691056 شیوا گنجی جامه شورانی علی محمدی ثانی الهام مهدیان سیده زهرا سیدالنگی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 3 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 4 - بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1398.11.1.7.7 10.30495/jfst.2019.541229 راحله دهقان تنها الهام مهدیان محمدحسین امینی فرد حسن بیات رضا گاراژیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 5 - بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی 10.30495/jfm.2021.682651 علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400