فهرس المقالات هومان مولوی المقاله 1 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 2 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان 20.1001.1.24234966.1398.11.2.5.7 10.30495/jfst.2019.543848 منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 3 - Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake اعظم حاج محمدی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی هومان مولوی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 2 , السنة 4 , زمستان 2013 المقاله 4 - Phytochemistry analysis of essential oils of Heracleum lasiopetalum fruits, Thymus carmanicus aerial parts, and Myrtus communis leaves لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی عبدالله قاسمی پیربلوطی هومان مولوی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 4 , بهار 2013