فهرس المقالات محسن وظیفه دوست المقاله 1 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق 20.1001.1.24234966.1397.10.4.8.7 نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبیسسگوجهفرنگی سینبیوتیک 20.1001.1.24234966.1402.15.3.1.3 10.30495/jfst.2021.1920450.1693 محسن وظیفه دوست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 3 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7 10.30495/jfst.2020.674524 نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399 المقاله 4 - اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ محسن وظیفه دوست امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 5 - ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده محسن وظیفه دوست میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400