فهرس المقالات محمد حسن حداد خداپرست المقاله 1 - Investigation of rheological behavior of Marshmallow seed (<i>Althaea officinalis</i>) mucilage under different temperature, concentration, and shear rate conditions 10.30495/fh.2022.63333.1086 Shima Moazzezi Amir Hossein Elhamirad Leila Nateghi Mohammad Hossein Haddad Khodaparast Fatemeh Zarei Food and Health , العدد 1 , السنة 5 , زمستان 2022 المقاله 2 - Investigating the structure and physicochemical properties of mucilage extracted from Malva flower 10.30495/fh.2022.63334.1087 Amir Hossein Elhami Rad Atefeh Ghorbani Leila Nateghi Mohammad Hossein Haddad Khodaparast Fatemeh Zarei Food and Health , العدد 2 , السنة 5 , بهار 2022 المقاله 3 - تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی محمدحسین نشاسته گیر محبت محبی محمدحسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 4 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 5 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 6 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 10.30495/jfst.2021.677804 مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 7 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 8 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396 المقاله 9 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7 10.30495/jfst.2020.674524 نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399 المقاله 10 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 11 - بررسی میزان تحقق رشد بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم و تاثیر آن بر رشد ستانده سایر رشته فعالیتهای اقتصادی (رویکرد تحلیل داده-ستانده با مدل برنامهریزی آرمانی) 20.1001.1.22516735.1400.11.44.4.3 10.30495/jzpm.2022.4061 رضا زینل زاده محمد علی یعقوبی مهدی خداپرست مشهدی مسعود همایونی فر برنامه ریزی منطقه ای , العدد 44 , السنة 11 , زمستان 1400