فهرس المقالات مسعود یاورمنش المقاله 1 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4 10.30495/jfst.2021.1901184.1645 سمیه اقحوانی شجری مسعود یاورمنش محمد باقر حبیبی نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان سید حمید نوربخش مسعود یاورمنش سید علی مرتضوی علی معظمی پیمان ادیبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1396