فهرس المقالات معصومه مهربان سنگ آتش المقاله 1 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه 20.1001.1.24234966.1400.13.2.1.7 10.30495/jfst.2021.680638 وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400 المقاله 2 - بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتش فاطمه مسلم خلیل غفوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 3 - مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1393