فهرس المقالات علی اصغر خانی پور المقاله 1 - بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی قربان زارع گشتی زارع گشتی علوم غذایی و تغذیه , العدد 51 , السنة 13 , تابستان 1395 المقاله 2 - ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﯿﺪروﮐﺮﺑﻦ های نفتی Diben(ah)anthracene ،Benzo(ghi)perylane، Indeno(123cd)pyrene و Benzo(a)pyrene در ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻗﺘﺼﺎدی ﺗﺎﻻب اﻧﺰﻟﯽ 20.1001.1.20080026.1396.11.2.7.1 علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده قربان زارع گشتی مینا احمدی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1396 المقاله 3 - تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 20.1001.1.20080026.1395.10.2.9.6 علی اصغر خانی پور ذبیح اله بهمنی عبدالرسول ارومیه ای عباسعلی مطلبی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1395 المقاله 4 - بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی مینا سیف زاده علیرضا ولی پور علی اصغر خانی پور بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 5 - بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه سحر فتحی ، علیاصغر خانیپور یاسمن فهیم دژبان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1393 المقاله 6 - بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1394