فهرس المقالات جواد حصاری المقاله 1 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی امید رمضانی عباس جلیلزاده جواد حصاری بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1395 المقاله 2 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی رامین عطازاده گیتی کریم جواد حصاری شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 3 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی 20.1001.1.24234966.1400.13.4.6.6 10.30495/jfst.2021.680664 لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400