فهرس المقالات آیناز علیزاده المقاله 1 - تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون مرتضی عادلی میلانی مریم قبادی دانا بابک قنبرزاده آیناز علیزاده پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399 المقاله 2 - رشد و زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست همزده کمچرب حاوی بتاگلوکان جو مهدیه بدری آیناز علیزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1395 المقاله 3 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها 20.1001.1.24234966.1400.13.2.3.9 10.30495/jfst.2021.680640 میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400