فهرس المقالات Maryam Ghobadi Dana المقاله 1 - مقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی بهاره مقیمی مریم قبادی دانا رضا شاپوری علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 2 - تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون مرتضی عادلی میلانی مریم قبادی دانا بابک قنبرزاده آیناز علیزاده پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399