فهرس المقالات مهدی قره خانی المقاله 1 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 2 - بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.4.5 10.30495/jfst.2020.674225 نساء صفوی مهدی قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399