فهرس المقالات مریم محمدی المقاله 1 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396