فهرس المقالات علیرضا صادقی ماهونک المقاله 1 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 فهیمه حاجی نیا علیرضا صادقی علیرضا صادقی ماهونک مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 2 - مطالعه تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه.Stevia rebaudiana Bertoni آبیاری شده با آب شور مغناطیس در استان گلستان 20.1001.1.23223235.1395.4.2.6.0 مادح احمدی عظیم قاسم نژاد علیرضا صادقی ماهونک عباس رضایی اصل اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1395 المقاله 3 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 5 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 6 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 7 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403 المقاله 8 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا 20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9 10.30495/jfst.2021.680199 زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 9 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 10 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1396