فهرس المقالات فاطمه نجاتی هفدانی المقاله 1 - تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر ناهید ابراهیمی فاطمه نجاتی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 2 - افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین سارا امیری سامانی مریم جعفری فاطمه نجاتی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 3 - Optimization of antioxidant compounds extraction from almond shell by response surface method 10.14196/JHD.2018.133 غلامرضا ایسپره فاطمه نجاتی مریم جعفری journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 8 , تابستان 2017