Journal of Food Microbiology
,
Issue2,Year,
Winter
2018
بتاگالاکتوزیداز یکی از آنزیمهای صنعتی مهم است که قادر به تجزیه لاکتوز به گلوکز و فروکتوز است. در این مطالعه دو سویه از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس (GY101 و BY101) جهت تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز، با استفاده از محیط کشت آب پنیر مورد بررسی قرارگفتند. آب پنیر با هر یک از More
بتاگالاکتوزیداز یکی از آنزیمهای صنعتی مهم است که قادر به تجزیه لاکتوز به گلوکز و فروکتوز است. در این مطالعه دو سویه از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس (GY101 و BY101) جهت تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز، با استفاده از محیط کشت آب پنیر مورد بررسی قرارگفتند. آب پنیر با هر یک از دو سویه تلقیح گردید و با هوادهی 100 دور در دقیقه به مدت 144 ساعت از نظر تولید آنزیم مورد بررسی قرار گرفت. به منظور افزایش تولید آنزیم، اثر افزودن عصاره مخمر (2/0 و 5/0 درصد)، سولفات منیزیم (5/0 درصد) و سولفات منگنز (5/0 درصد) در زمانهای 24، 48، 96، 120 و 144 ساعت و در دماهای C°30 و C°37 مورد بررسی قرار گرفت و میزان فعالیت آنزیم اندازهگیری شد. بیشترین تولید آنزیم پس از 144 ساعت در دمای C°30 توسط سویه GY101 و BY101 با افزودن عصاره مخمر (5/0 درصد) به ترتیب 25/2 و U/mL 18/2 و با افزودن سولفات منیزیم به ترتیب 12/2 و U/mL 94/1 تعیین شد. براساس نتایج مطالعه حاضر، آب پنیر محیط مناسبی برای تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در حضور عصاره مخمر و مکملهای سولفات منیزیم و منگنز است. دمای C°30 بهترین دما برای تولید آنزیم در هر دو سویه مشخص شد و افزودن مکملهای معدنی و عصاره مخمر تاثیر مثبتی بر تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز دارد. در حالی که سویه GY101 نسبت به BY101 سویه مناسبتر و سولفات منیزیم نسبت به سولفات منگنز مکمل مناسبتری شناخته شد و با افزایش غلظت عصاره مخمر در محدوده مورد بررسی میزان فعالیت آنزیمی افزایش یافت.
Manuscript profile
Journal of Food Microbiology
,
Issue4,Year,
Winter
2018
هدف از پژوهش حاضر، بررسی قابلیت پریبیوتیکی موسیلاژ دانه گزنه (Urtica pilulifera) در بهبود رشد و ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (LGG) و نیز بررسی تغییر در ویژگیهای مختلف شیر تخمیر شده در مقایسه با اینولین (پریبیوتیک تجاری) در طول دوره نگهداری میباشد. برای این More
هدف از پژوهش حاضر، بررسی قابلیت پریبیوتیکی موسیلاژ دانه گزنه (Urtica pilulifera) در بهبود رشد و ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (LGG) و نیز بررسی تغییر در ویژگیهای مختلف شیر تخمیر شده در مقایسه با اینولین (پریبیوتیک تجاری) در طول دوره نگهداری میباشد. برای این منظور، مقادیر025/0، 05/0، 1/0 و 2/0 درصد وزنی/وزنی از موسیلاژ دانه گزنه و مقادیر 5/0 و 1 درصد وزنی/وزنی اینولین به محیط شیربازسازی شده افزوده شده و پس از تلقیح باکتری در نمونههای شیر، تغییرات در اسیدیته، میزان آب اندازی، ویسکوزیته، تعداد باکتری پروبیوتیک و ویژگیهای حسی در طی 21 روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن موسیلاژ به شیر تخمیر شده سبب بهبود رشد و زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و متعاقباً افزایش میزان اسیدیته در نمونهها میشود. به علاوه، افزودن موسیلاژ، کاهش در میزان میزان آب اندازی نمونهها در طول دوره نگهداری را به همراه داشت. همچنین بر اساس نتایج به دست آمده، موسیلاژ مورد مطالعه در مقایسه با اینولین توانایی بالاتری را در حفظ تعداد باکتری و کاهش ویژگی آب اندازی در نمونهها نشان داد. در نهایت با در نظر گرفتن نتایج حاصل از آزمونهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی، نمونه حاوی 1/0 درصد موسیلاژ به عنوان بهترین نمونه در این پژوهش در نظر گرفته شد.
Manuscript profile
Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug)
,
Issue4,Year,
Summer
2017
Background and aim: Extraction of natural antioxidant compounds has recently attracted the attention of researchers. Almond is one of the native products of Iran, which annually during the process of production , large volumes of waste is achieved. The aim of this study More
Background and aim: Extraction of natural antioxidant compounds has recently attracted the attention of researchers. Almond is one of the native products of Iran, which annually during the process of production , large volumes of waste is achieved. The aim of this study is investigating the impact of two parameters (time and ethanol percentage) on the extraction of phenol and antioxidant compounds from almond shell optimization of these parameters using the RSM method. In this study, extraction process was assisted by ultrasound. Experimental: The fine powder was prepared from dried almond green shell. The powder was mixed with water- ethanol solvent in the ratio of 1:20 and exposed to ultrasound for a sufficient time at 35 °C. The tow variables of this study, eg the ethanol concentration (%) and time of extraction (each in 3 levels), were determined by the Design Expert software, and totally 13 experiments were performed for extraction. Afterwards, the concentration of phenolic compounds and antioxidant activity were analysed by Folin-Ciocalteu and DPPH methods, respectively. Results and discussion:According to the results of the optimization, the optimal condition for extraction of maximum antioxidant compounds determined as 35.74 min, using a solvent contains 43.69 % of ethanol. In this condition, the antioxidant activity and concentration of phenolic compounds were 47.19 % and 0.917 (mg/mol) respectively. These results were confirmed by experimental analysis and it was shown that the model could well predict efficiency at the optimal point. Industrial and practical recommendations: This study showed that the green shell of almonds can be as a cheap and accessible source for extracting the compounds or antioxidant activities. Furthermore, we showed that the ultrasonic-assisted extraction is an efficient and quick method for extraction of antioxidant compounds.
Manuscript profile
Sanad
Sanad is a platform for managing Azad University publications